Verkeersschool Delfland

Over ons

Over Rijschool Delft Delfland

Verkeersschool Delfland behoort met trots al 17 jaar tot één van de kwalitatiefste rijscholen uit Delft, Den Haag en omgeving. Onze rijschool onderscheidt zich van andere rijscholen door enkel te werken met echte vak instructeurs met echt verstand van hun vak. Bij ons geen instructeurs die uit de UWV de rijschool branche ingeduwd zijn. Wij hechten veel waarde aan veiligheid, onze opleiding is daarom gericht op “begrijpend leren rijden”.

Bij verkeersschool Delfland leer je niet alleen maar auto rijden als een “pro” maar ook echt inzicht te krijgen in het verkeer en leer je verkeerssituaties vroegtijdig te herkennen. 

Een ongeluk zit immers in een kleine hoek, maar onwetendheid is de echte boosdoener. Kies voor een rij opleiding bij verkeersschool Delfland en leer op een leuke en leerzame manier hoe jij je straks alleen en zelfstandig in het verkeer moet redden.

Hoe gaan we te werk?

Plan

Plan op maat, na intakeles, efficiënt en doelgericht, snel je rijbewijs halen.

Voortgang

Inzicht via rijles App, opmerkingen instructeur, terugblik op voorgaande lessen, video's.

Laatste loodjes

Optimale training voor examen, toegang tot examenroutes en weetjes, examen wordt eenvoudig.

Kosten

Transparante kosten, helder beeld na intakeles, pakket op maat, betalen in termijnen mogelijk.

Neem contact met ons op

Bel ons vandaag nog voor een gratis proefles en begin snel met je rijopleiding!

Waar rijden wij?

Wij bevinden ons in de regio Zuid-Holland, in de omgeving van Den Haag. De plaatsen waar wij doorheen rijden zijn onder andere De Lier, Delfgauw, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Kwintsheul, Leidschendam, Leidschenveen, Naaldwijk, Nootdorp, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Schipluiden, Voorburg, Wateringen en Ypenburg.

Rijbewijs in 3 weken

Bij Verkeersschool Delfland bieden we intensieve spoedopleidingen aan om snel en efficiënt je rijbewijs te halen. Met ervaren instructeurs, flexibele lestijden, en gegarandeerde CBR-examendata maken we het behalen van je rijbewijs binnen 3 weken mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op!