Eigen verklaring

In termijnen betalen is mogelijk. (max 3)
Heb je een vraag of wil je iets vermelden? Gebruik dan het bericht box.

Je rijbewijs halen binnen 3 weken? JA het kan!

Let op! Wij hebben geen toverstok, een spoedopleiding is intensief en alleen voor leerlingen met de juiste Mindset en instelling.

✅ gespecialiseerd in Spoedopleidingen

✅ CBR examen plekken binnen 3 weken

✅ geen wachtlijst, direct starten met rijlessen

✅ rijlessen ook op zaterdag en zondag!!

✅ drive lessons in English

✅ extra studentenkorting op vertoon van studenten pas

06-14401355

% 0
Slagingspercentage
0 +
Geslaagde leerlingen
0 +
Jaar ervaring
0 +
Locaties

FAQ

Frequently Asked Questions

01.

Is een proefles gratis bij jullie?

Bij rijschool Delfland is de eerste proefles altijd 100% gratis. Wij vinden een goede klik en vertrouwen zeer belangrijk tijdens een rijles. Wel hanteren we een fair use policy.

02.

Wat voor Rijlessen?

Wij geven rijles voor: auto handgeschakeld, automaat en aanhanger. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

03.

Wat kost een rijles bij jullie?

Wij zijn de voordeligste rijschool van Delft met een hoog slagingspercentage! Dat hangt af van de categorie voor de rijles. Bezoek hiervoor de desbetreffende categorie en bekijk direct de voordeligste prijzen voor auto en aanhanger.

03.

Kan ik meteen beginnen?

Bij rijschool Delfland kan je direct van start met je rijopleiding. Wij hebben meerdere rij-instructeurs met jarenlange ervaring beschikbaar voor onze leerlingen.

Belang en Procedure

Ontdek waarom de Eigen Verklaring essentieel is voor je rijexamen. Leer meer over de procedure voor het invullen en indienen ervan, zodat je goed voorbereid bent op je examendag.

Eigen Verklaring

Lees antwoorden op veelvoorkomende vragen over de Eigen Verklaring, zoals wanneer het ingevuld moet worden, welke informatie vereist is, en hoe Verkeersschool Delfland je hierbij kan ondersteunen.

Neem contact met ons op

Bel ons vandaag nog voor een gratis proefles en begin snel met je rijopleiding!

Verkeersschool Delfland biedt flexibele rijlessen, ook in het weekend, met ervaren instructeurs. Geen wachtlijst, direct starten mogelijk. Profiteer van spoedopleidingen voor snel rijbewijsverkrijging en vraag een gratis proefles aan.

Rijbewijs behalen in 4 simpele stappen

01.

Inschrijven

Registreer je online of bel voor een gratis proefles.

02.

Plannen

Kies je lestijden en begin direct met je rijopleiding.

03.

Lessen

Leer rijden met ervaren instructeurs en diverse lesvoertuigen.

04.

Examen

Bereid je voor op succes en slaag voor je praktijkexamen.

Na 13 jaar lesgegeven te hebben bij een grote rijschool in Delft, ben ik in 2021 mijn eigen rijschool begonnen. De ervaring die ik door de jaren heen heb opgebouwd, gebruik ik nu voor het succes van verkeersschool Delfland. Mijn leerlingen echt begrijpend en veilig te leren autorijden, geeft mij als rij-instructeur een goed gevoel. Het zorgt ervoor dat ik na 17 jaar nog steeds met plezier mijn vak uitoefen.

O.Ural

Gecertificeerd rij-instructeur Auto, Motor, Aanhanger

In een keer geslaagd met mijn praktijkexamen dankzij Ural. Echt een aanrader!
Yvette van der Bijl
Hele fijne ervaring gehad bij Ural. Ik ben goed opgeleid en geweldig in een keer mijn praktijkexamen gehaald. Ik zou zo weer voor Ural kiezen. Ik raad dan ook iedereen aan om bij hem lessen te volgen om snel en veilig je rijexamen te halen!
Aya Acoudad
De lessen waren duidelijk en vragen konden altijd gesteld worden. Uitlegt was concreet en begrijpelijk . Hele goede keuze om met Delfland te rijden
Emrah Igdirli